22-6 Titicacameer
Door: Hanneke en Wim Ament
Blijf op de hoogte en volg Wim
23 Juni 2006 | Peru, Puno
Daarna voeren we in drie uur naar het eiland Taquile. Daar maakten we een wandeling over het eiland. Hier hebben ze een speciale klederdracht. Mannen hebben puntmutsen op die ze zelf breien: helemaal rood met figuren betekent dat ze getrouwd zijn, half rood met figuren en de rest wit betekent dat ze nog vrijgezel zijn. Op het centrale plein boven in het dorp hebben we de lunch gebruikt, daarna weer via een mooi pad naar beneden naar de boot. Enkele medereizigers gingen nog eerst een oude ruïne uit de pré-Incatijd bezoeken, dit was nog een hele klim.
Om 6.00 uur arriveerde we weer in Puno.
Morgen vertrekken we om 7.00 naar Cuzco voor onze laatste etappe...
23 Juni 2006 - 13:13
Jannie En Egbert:
Mooi zeg die Rieteilanden en wat een mooie foto van die man. Veel plezier de laatste etappe!! -
24 Juni 2006 - 13:35
Els:
Mooie foto's, het lijkt wel een stilleven van riet.
Vivi heeft echt haar diploma, als eerste van de groep, maar ja dat krijg je als je Ament heet. groetjes. -
24 Juni 2006 - 17:38
Henk En Alie:
Weer even thuis, elke zaterdag gaan we naar Ton, doen dan meteen thuis een wasje en lezen jullie avonturen. Zijn jullie inmiddels niet een beetje moe van alle indrukken en busreizen? Maar wat we lezen en de foto's bekijken is het zeer de moeite waard. En alles op grote hoogte, het lijkt wel een soort hoogtestage, dan hebben jullie net als topsporters straks een zeer groot uithoudingsvermogen.